Veniți voi la mine sau cum?

Veniți voi la mine sau cum?

Veniți voi la mine sau cum?

Întradevăr, pentru ca noi să îți putem crea turul virtual ideal, trebui să ne deplasăm cu toate ”jucăriile” noastre la tine. Asta presupune diverse costuri (combustibil și alte cele) pentru noi însă, în anumite zone geografice suntem dispuși să ne deplasăm fără niciun fel de cost suplimentar pentru tine.

Astfel, cât timp subiectul turului virtual se regăsește oriunde în județele Tulcea, Constanța, Galați și / sau Brăila, costul deplasării noastre acolo este din partea casei ;)

Desigur, ne putem deplasa oriunde în altă zonă geografică (atât pe teritoriul României cât și în afara lui) dar asta presupune să ne recuperăm costurile de transport până la destinație.

Ne place să fim transparenți cu toate informațiile și, ca atare, tu vei putea ști de la bun început care va fi costul suplimentar pentru tine, aferent deplasării noastre, în plus față de costul efectiv al turului virtual. De aceea, te invităm să folosești, cu încredere, simulatorul nostru de costuri - cu ajutorul lui vei fi informat despre cifrele exacte.

Ce-ar fi dacă oaspeții tăi te-ar putea vizita înainte să ajungă la tine?

Invită-i să-ți treacă pragul într-un tur virtual! Arată-le tot ce ai tu mai interesant de oferit și fii sigur că se vor decide să iți treacă pragul!