Ce este un tur virtual?

Ce este un tur virtual?

Ce este un tur virtual?

Un tur virtual este o simulare a unei poziții geografice existente, fie că ne referim la un loc aflat în exterior sau în interior. Turul virtual este compus din secvențe de imagini statice și / sau animate, menite să-i ofere utulizatorului sensația că vizitează efectiv respectiva poziție geografică. De asemenea, turul virtual poate conține și alte elemente multimedia (sunete, imagini, zone active) menite să-i augmenteze experiența vizitării turului virtual.

Turul virtual îi permite oricui are acces la internet (sau la DVD-ul pe care noi îl punem la dispoziție opțional) să se ”plimbe” prin destinația vizată (indiferent că ne referim la o cameră de hotel, un salon, un muzeu sau o curte interioară) și să se uite în orice direcție dorește -  tururile virtuale permit un unghi de vizualizare de 360o pe orizontală și 180o pe verticală. Practic, vizitatorul va putea studia decorul de jur împrejur - de la stânga la dreapta și invers - precum și de sus în jos, din tavan până în podea.

Pentru a-ți face o idee mai bună despre ce povestim aici, te invităm să te plimbi prin tururile virtuale pe care noi le-am creat deja.

Ce-ar fi dacă oaspeții tăi te-ar putea vizita înainte să ajungă la tine?

Invită-i să-ți treacă pragul într-un tur virtual! Arată-le tot ce ai tu mai interesant de oferit și fii sigur că se vor decide să iți treacă pragul!