La final, ce obțin de la voi?

La final, ce obțin de la voi?

Te așteptai, poate, să găsești aici o listă cu lucruri pe care le poți include într-un tur virtual, aranjate frumos pe pachete, la diferite prețuri și așa mai departe... Ei bine nu :) Noi includem în turul tău virtual tot ce se poate include (fie că ne referim la imagini, sunete, hărți ș.a.m.d) se pretează la el și îți dorești, fără costuri suplimentare.

Un tur virtual complet ce reproduce în detaliu destinația pe care o prezinți viitorilor tăi oaspeți. În continuare îți prezentăm doar câteva din detaliile unui tur virtual.

 
  

Compatibilitate

Turul virtual va putea parcurs indiferent de dispozitivul pe care-l folosește viitorul tău oaspete. El va putea vizita destinația indiferent dacă o face de pe calculatorul personal, de pe laptop, tabletă sau telefon mobil.
  

Fără limite

Fiecare tur virtual pe care-l dezvoltăm poate conține un număr nelimitat de sfere. Astfel, indiferent dacă destinația ta este compusă din 2 camere sau este vorba despre un complex turistic foarte mare, turul virtual va include absolut toate punctele de interes pe care dorești să le promovezi
 
  

Puncte fierbinți

În fiecare tur virtual se pot include "puncte fierbinți" (hotspots) video (fotografii sau filme) și sau / audio ce-i vor permite vizitatorului să aibă acces la detalii despre fiecare detaliu din turul virtual (de exemplu, poate vedea în detaliu diploma ta de excelență pe care ai primit-o cu ceva timp în urmă)
  

Identitate vizuală

Aspectul grafic al turului virtual va urmări linia generală a identității tale vizuale. Astfel, vizitatorul va păstra senzația de tot unitar atunci când se va plimba prin destinația pe care tu i-o prezinți.
 
  

Pasiune

Fiecare tur virtual pe care-l realizăm vine, la pachet, și cu o doză de pasiune pe care o investim în momentul creării acestuia. Ne face o reală plăcere să creăm tururi virtuale, o facem cu pasiune și asta se vede în ceea ce livrăm oricăruia dintre clienții noștri.
  

Siguranță

Fii convins că, din momentul în care colaborarea noastră s-a încheiat, vei mai putea auzi de noi. Suntem aici pentru tine și pe viitor și-ți vom asigura tot suportul de care vei avea nevoie. Cine știe, poate la un moment dat schimbi mobila iar turul virtual pe care ți l-am realizat nu va mai reflecta realitatea. Nicio problemă, refacem sfera respectivă. Poate chiar și gratuit, dacă suntem pe aceeași frecvență ;)

Ce-ar fi dacă oaspeții tăi te-ar putea vizita înainte să ajungă la tine?

Invită-i să-ți treacă pragul într-un tur virtual! Arată-le tot ce ai tu mai interesant de oferit și fii sigur că se vor decide să iți treacă pragul!