Cum se procedează?

Cum se procedează?

În primul rând trebuie să te decizi dacă subiectul turului tău virtual merită investiția. Și noi credem că da, o merită. De ce să nu le permiți viitorilor tăi oaspeți să te viziteze chiar înainte să ajungă efectiv la tine? Ce-ar fi dacă, de exemplu, viitorii tăi oaspeți vor putea vedea camera pe care urmează să o rezerve la tine sau se vor putea plimba virtual pe aleile din parcul de peste drum de tine?

Crearea unui tur virtual presupune, în principiu, 4 etape mari pe care este indicat să le parcurgem:

 
  

Stăm de vorbă

Ne întâlnim face-to-face / ne auzim la telefon / ne scriem pe email și punem la punct planul de atac. Stabilim împreună care sunt nevoile tale și cum le putem rezolva. Discutăm despre detaliile tehnice, doleanțele tale și venim cu idei și sfaturi dacă este cazul. Batem palma! ;)
  

Ne deplasăm la tine

Noi ne împachetăm ”jucăriile”, ne suim în mașină și ne prezentăm la locul faptei. Aici, mai analizăm o dată poziția geografică, eventual facem ajustări pe loc asupra planului pe care l-am pus la punct inițial. Aranjăm decorul, dacă este cazul, astfel încât totul să se prezinte perfect în viitorul tău tur virtual
  

Să trecem la treabă!

Instalăm echipamentul și începem să realizăm fotografiile necesare pentru a crea fiecare sferă în parte. Pentru fiecare sferă vom realiza aproximativ 42 de fotografii individuale ce ulterior vor fi lipite între ele pentru a putea crea acea senzație de repoziționare virtuală.

După ce am terminat sesiunea de fotografiere, noi ne reîntoarcem la sediul nostru și începem etapa de editare / lipiere a ceea ce am obținut pe teren, inserăm toate detaliile grafice și punem în aplicare toate doleanțele tale, adăugăm și o coloană sonoră, dacă dorești.
  

Livrăm produsul final

Ne întâlnim la o cafea pentru a parcurge împreună turul virtual și, dacă totul este okay pentru tine, ți-l livrăm și te lăsăm în liniște să-ți inviți oaspeții să te viziteze virtual ;)

Ce-ar fi dacă oaspeții tăi te-ar putea vizita înainte să ajungă la tine?

Invită-i să-ți treacă pragul într-un tur virtual! Arată-le tot ce ai tu mai interesant de oferit și fii sigur că se vor decide să iți treacă pragul!