Cine sunteți voi?

Cine sunteți voi?

Cine sunteți voi?

Sutem creatori de destinații virtuale :) Ne place să credem că suntem specialiști în crearea de tururi virtuale la standarde înalte. De fapt, credem că noi impunem standardele și livrăm calitate de la început și până la sfârșit ;)

Suntem o companie tânără și chiar mică în comparație cu alții dar considerăm că acest lucru reprezintă un avantaj și pentru noi și pentru tine. Folosim tehnică de ultimă oră, atât hardware cât și software.

Garantăm calitatea
Realizăm tururi virtuale de o calitate superioară iar colaborarea cu tine începe cu faza de consultare și se termină cu livrarea produsului finit - tur virtual- trecând prin tot procesul de editare, retușare etc.

Recomandăm un studiu
Pe piață există destui realizatori de tururi virtuale ce livrează produsele finale la diferite nivele de calitate. Îți recomandăm să îi studiezi înainte de a apela la serviciile noastre. Un tur virtual nu este ca și cum ai cumpara un produs de pe raft. De aceea sperăm să reușim să colaborăm împreună pe termen lung și constructiv.

Nu suntem ieftini!
Îți putem spune de pe acum că nu suntem ieftini și, sincer, ne pare bine să afirmăm acest lucru. Există destui ofertanți de tururi virtuale ce preferă să lucreze ieftin și prost și pe care nu-i mai găsesti nicicum după ce colaborarea dintre voi s-a încheiat. Noi ne asumăm răspunderea că vom fi aici pentru tine pe termen lung, asigurându-ți tot suportul de care ai nevoie.

Așteptăm un semn de la tine în cazul în care te hotărăști să începem o colaborare constructivă!

Ce-ar fi dacă oaspeții tăi te-ar putea vizita înainte să ajungă la tine?

Invită-i să-ți treacă pragul într-un tur virtual! Arată-le tot ce ai tu mai interesant de oferit și fii sigur că se vor decide să iți treacă pragul!