Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate

S.C. SYNCDEV S.R.L.-D. denumită mai departe SYNCDEV, în calitate de autor, proprietar, administrator al www.sync360.eu, respectă caracterul privat și securitatea prelucrării datelor cu caracter personal ale fiecărei persoane care vizitează acest site, fiind înregistrată cu Număr Registrul General 33114 la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal în data de 08/10/2014.

În conformitate cu dispozițiile Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private, SYNCDEV are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o alta persoană.

SYNCDEV se obligă să păstreze confidențialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastră prin intermediul site-ului www.sync360.eu, prin completarea diverselor formulare prezente în site, așa cum prevăd dispozițiile Legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protecția datelor personale.

În conformitate cu dispozițiile Legii nr. 677/2001, persoanele înregistrate, în caliatate de persoane vizate, au următoarele drepturi:

  • dreptul la informare (art.12)
  • dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
  • dreptul de intervenție asupra datelor cu caracter personal (art.14);
  • dreptul de opoziție (art.15);
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
  • dreptul de a se adresa justiției (art.18).

Orice informație furnizată de dumneavoastră va fi considerată și va reprezenta consimțământul dumneavoastră expres că datele dumneavoastră personale să fie folosite de SYNCDEV în conformitate cu scopurile menționate mai jos.

Dacă nu doriți ca datele dumneavoastră să fie colectate vă rugăm să nu ni le furnizați.

Dacă doriți ca datele dumneavoastră personale să fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteți notifica oricând acest lucru la următoarea adresa: SYNCDEV, str. Fetițelor nr. 4, Tulcea, Romania.

Scopul colectării datelor

Atunci când ne furnizați datele cu caracter personal, SYNCDEV le poate utiliza în următoarele scopuri declarate, dacă nu se specifică in alt fel:

  • pentru a ne asigura că pagina de web este relevantă pentru nevoile dumneavoastră;
  • pentru a vă confirma serviciile pe care le-ați achiziționat în sistem on-line și a vă furniza informații suplimentare cu privire la aceste servicii;
  • transmiterii de oferte, mesaje publicitare și de marketing;
  • informații despre promoții prin poștă și telefon, SMS, sau alte mijloace de comunicare cu privire la prodúsele SYNCDEV sau ale firmelor partenere;
  • transmiterea datelor cu caracter personal partenerilor contractuali ai SYNCDEV

SYNCDEV poate dezvălui datele cu caracter personal către terți dacă acest lucru este cerut de lege sau în cazurile de bună-credință în care aceste acțiuni sunt necesare pentru conformarea la dispozițiile legale; protejarea și apărarea drepturilor de proprietate ale SYNCDEV și ale site-ului www.sync360.eu; acționarea în circumstanțe de urgență pentru protejarea siguranței personale a angajaților, utilizatorilor de produse sau servicii.

Atunci când SYNCDEV este solicitat să furnizeze date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvăluite doar acele date necesare îndeplinirii stricte a obiectului solicitării.

Colectarea de date cu caracter personal

Folosim datele cu caracter personal colectate pe site-ul www.sync360.eu în urmatoarele scopuri:

  • asigurarea serviciilor  achiziționate de dumneavoastră
  • facturării serviciilor comandate de dumneavoastră;
  • efectuării plății on-line;
  • asigurării securității tranzacției / plății on-line / carte de credit prin aplicarea de filtre antifraude;

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvăluite fără consimțământul dumneavoastră în caz de litigi / dispute privind fraudele, instituțiilor abilitate.

Utilizarea datelor statistice și a datelor anonime

SYNCDEV poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate în urma prelucrării în următoarele scopuri:

  • realizării de rapoarte / analize;
  • realizării de informări în scopuri proprii;
  • publicării, promovării, ofertării serviciilor oferite de SYNCDEV


Cât timp va stoca SYNCDEV S.R.L.-D. aceste informaţii?

SYNCDEV va stoca aceste informaţii într-un mediu sigur şi protejat pentru toată perioada desfăşurării activităţii sale , atât timp cât considerăm că informaţiile ne pot ajuta să înţelegem mai bine cum vă putem deservi şi respecta dorinţele, cu excepţia cazului în care ne solicitaţi, pe baza unor motive legitime temeinice, să încetăm prelucrarea datelor dumneavoastră. Dincolo de acest considerent, legislaţia în vigoare ne poate impune păstrarea informaţiilor pentru o anumită perioadă de timp.

Ce este un cookie?

Aproape fiecare site web utilizează tehnologia cookie-urilor. Un cookie este un fişier de mici dimensiuni care salvează setările pentru Internet. Acesta este descărcat prin intermediul unui browser în timpul primei vizite pe un site Web. Atunci când reveniţi pe site-ul respectiv utilizând acelaşi dispozitiv, browserul poate verifica dacă există un cookie aferent acestuia (şi anume, care să conţină numele site-ului) şi utilizează datele conţinute de cookie pentru a le trimite site-ului. Acest lucru permite site-urilor să recunoască faptul că browserul respectiv nu este la prima vizită şi, în unele cazuri, variază conţinutul afişat pentru a reflecta acest aspect.

Beneficiile cookie-urilor

Unele cookie-uri sunt extrem de utile, deoarece pot face ca experienţa să fie mai plăcută pentru utilizator atunci când acesta revine pe un site Web pe care l-a vizitat de mai multe ori înainte. Cu condiţia să utilizaţi acelaşi dispozitiv şi acelaşi browser ca mai înainte, acestea pot, de exemplu, să îşi amintească preferinţele dumneavoastră, să ne ajute să ştim cum utilizaţi site-urile noastre şi să ofere conţinutului prezentat mai multă relevanţă pentru interesele şi nevoile dumneavoastră. Niciunul dintre cookie-urile utilizate pe site-urile noastre Web nu colectează informaţii care să vă identifice personal.

Dacă doriţi să schimbaţi modul în care un browser utilizează cookie-uri, inclusiv blocarea sau ştergerea cookie-urilor de pe site-urile SYNCDEV (sau, de fapt, de pe orice alt site Web) puteţi face acest lucru prin modificarea setărilor browserului.

Pentru a controla cookie-urile, majoritatea browserelor vă permit să acceptaţi sau să respingeţi toate cookie-urile, să acceptaţi doar anumite tipuri de cookie-uri sau să vă anunţe ori de câte ori un site doreşte să salveze un cookie. De asemenea, este uşor să ştergeţi cookie-uri care sunt deja salvate pe dispozitivul dumneavoastră de către un browser.

Procesele de controlare şi ştergere a cookie-urilor variază în funcţie de browserul utilizat. Pentru a afla care este procedura pentru un anumit browser, puteţi utiliza funcţia Ajutor din cadrul acestuia sau puteţi vizita http://www.aboutcookies.org unde se regăsesc explicaţii, pas cu pas, despre cum se pot controla şi şterge cookie-urile în majoritatea browserelor.

Ultima actualizare: 24/07/2014