Tur virtual Private Boutique Salon

Tur virtual în Private Boutique Salon

Programe complexe de slabire si remodelare corporala, cele mai performante terapii corporale si faciale, masaje manuale, tratamente de detoxifiere, kinetoterapie si gimnastica pentru slabit, terapii de relaxare, cosmetica si tratamente faciale, tratamente faciale si corporale de lux cu produse organice High Scientific&Natural Cosmetics - acestea sint serviciile pe care ti le oferim, la Private Boutique Salon by Irina Reisler, un loc in care nu vindem iluzii si nu facem promisiuni desarte.

Un loc cald si prietenos, in care viata ti se schimba. Avem doua atuuri: profesionalismul si pasiunea pentru munca noastra. Nu trebuie sa ne crezi pe cuvint, ci trebuie sa ne testezi, pentru a te convinge ! Te asteptam la Private Boutique Salon by Irina Reisler, in str. Dr. Staicovici D. Nicolae nr.4 D, Sector 5, București (lângă Opera Business Center), cu o programare, in prealabil, la 0757.19.19.19 ! Totul incepe cu o diagnosticare corporala si cu o consultatie. Salonul se adreseaza exclusiv doamnelor si domnisoarelor.

Private Boutique Salon

  Pornește turul        Obține codul

 

Ce-ar fi dacă oaspeții tăi te-ar putea vizita înainte să ajungă la tine?

Invită-i să-ți treacă pragul într-un tur virtual! Arată-le tot ce ai tu mai interesant de oferit și fii sigur că se vor decide să iți treacă pragul!


Alte tururi virtuale